Kiwaa puhetta -aamuwebinaari 18.6. klo 8.15-8.50

Kiwaa puhetta -aamuwebinaari tietoturvallisuudesta

Tervetuloa teknistä jargonia välttävään tietoturvallisuuden aamuwebinaariin! Keskustelun keskiössä ovat ajankohtainen EU:n
NIS2-direktiivi, ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmä sekä yleisesti tietoturvallisuuden kehittäminen ja johtaminen.

Webinaarin keskusteluissa saat vastauksia muun muassa kysymyksiin:

  • Ketä kaikkia NIS2-direktiivi ja uusi kansallinen lainsäädäntö koskee? 
  • Kuinka NIS2-direktiivi vaikuttaa yrityksiin ja miten kannattaa valmistautua tuleviin lainsäädännön muutoksiin? 
  • Mitkä ovat NIS2-direktiivin keskeiset määräykset? 
  • Mitä hallituksen esitys laiksi merkitsee? 
  • Mitä minimissään kannattaa tehdä juuri nyt? 

Kenelle 

Webinaari on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille sekä heille, jotka eivät vielä tiedä tai tunnista uusien tietoturvavaatimusten kohdistuvan heihin.

Webinaarin ajankohta

Tiistai 18.6.2024 klo 8.15-8.50.
Webinaari on maksuton.

Webinaariasiantuntijat 

Tuukka Haarni, tuotepäällikkö, pääarvioija, Inspecta Sertifiointi Oy
Johannes Lindell, liiketoimintapäällikkö, Inspecta Sertifiointi Oy
Jyrki Lahnalahti, tuoteomistaja, johdon konsultti, Kiwa Impact Oy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake →

Tuukka Haarni

Tuukka Haarni toimii pääarviojana mm. tietoturvallisuudessa (ISO/IEC 27001), tietosuojassa (ISO/IEC 27701) ja ICT-palvelunhallinnassa (ISO/IEC 20000-1). Hän on myös 27001- ja 27701-tuotealueen tuotepäällikkö. Tuukalla on pitkä ja monipuolinen työkokemus ICT-toimialalta kattaen niin ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, ICT-palvelutuotannon kuin riskienhallinnankin.

Prosessien jatkuvan parantamisen viitekehyksinä ovat hänen työurallaan toimineet yllä mainittujen kansainvälisten standardien lisäksi erilaiset kyvykkyys- ja kypsyysmallit. Tuukka osallistuu tietoturvallisuuden ja tietosuojan standardiperheiden kehittämiseen ISO:n JTC 27 työryhmien ja SFS:n kautta.

Jyrki Lahnalahti

Jyrki Lahnalahti on kokenut pääarvioija ja kouluttaja mm. tietoturvallisuuden, liiketoiminnan jatkuvuuden, laadun- ja palvelunhallinnan hallintajärjestelmiin. Hän osallistuu kansainväliseen ja kansalliseen standardointityöhön ja on pidetty esiintyjä kertomaan mm. standardeista ja niiden hyödyntämisestä organisaation johtamiseen. Tällä hetkellä Jyrkin päätehtävä on Kiwa Comply™ -vaatimustenhallintaohjelmiston tuoteomistajuus, jonka lisäksi hän on yksi Kiwa Impact Oy:n johdon konsulteista auttamaan organisaatioita rakentamaan mm. ISO/IEC 27001 -standardin mukaisia tietoturvallisuuden hallintajärjestelmiä. Näihinkin tehtäviin Jyrkillä on kokemusta mm. aiemmasta pitkästä ICT- ja ohjelmistotoimialan urastaan sekä edelleen jatkuvasta Kiwa Rima® -yritysturvallisuuden johtamisjärjestelmämallin arkkitehti- ja tuoteomistajarooleistaan.

Johannes Lindell

Johannes Lindell toimii liiketoimintapäällikkönä mm. tietoturvallisuuden ja ICT-toimialan hallintajärjestelmien sertifioinnin alueella. Näiden lisäksi Johanneksen vastuualueelle kuuluvat terveydenhuollon ja lääkinnällisten laitteiden johtamisjärjestelmä- ja tuotesertifiointi.

Johannes seuraa aktiivisesti muun muassa EU-tasoisten tietoturvavaatimusten, kuten NIS2- ja CER-direktiivien sekä CRE Act, etenemistä. Aiemmin Johanneksen vastuulla on ollut myös huoltovarmuuskriittisen yrityksen kokonaisturvallisuuden mallin rakentaminen.