Laadunhallinnan aamu 8.9. klo 8.15

Ilmainen webinaari laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta ja ylläpidosta

Miten pääsen alkuun hallintajärjestelmäkokonaisuuden rakentamisessa? Mitä haasteita on odotettavissa, kun tähtäimenä on sertifiointi? Mikä on dokumentin ja dokumentoidun tiedon ero? Miten versionhallintaa tulisi tehdä?

Tervetuloa Kiwan järjestämään ilmaiseen webinaariin kuulemaan vaatimustenhallinnan ja laatujärjestelmien asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä hallintajärjestelmien rakentamisesta sekä dokumentoidun tiedon hallinnasta. Keskustelussa ovat mukana pääarvioija, Kiwa Complyn tuoteomistaja Jyrki Lahnalahti sekä laatuturvan asiantuntija Piitu Vidgren. Webinaarissa demotaan Kiwa Comply -palvelua.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä »

Muita ajankohtaisia artikkeleita

Kontu on pirkanmaalainen yritys, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä palveluasumista, palveluohjausta sekä lounasravintola- ja ateriapalveluja. Yrityksellä oli tarve rakentaa laatujärjestelmä, jolla parantaa työn rakennetta ja tekee tehdyn työn näkyväksi. Työkaluksi tähän työhön he valitsivat Kiwa Complyn.
Ikävien tietoturvaan liittyvien tilanteiden taustalla on useita erilaisia syitä. Hyvällä tietoturvakulttuurilla ja henkilöstön tietoisuuden lisäämisellä voidaan ennakoida, estää tai ainakin lieventää hyökkäysten tai häiriöiden vaikutuksia. Vahvalla tietoturvallisuuden johtamisella voidaan hallita riskejä ja välttää vakavia seurauksia. Lue lisää!
Tervetuloa teknistä jargonia välttävään tietoturvallisuuden aamuwebinaariin! Keskustelun keskiössä ovat ajankohtainen EU:n NIS2-direktiivi, ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmä sekä yleisesti tietoturvallisuuden kehittäminen ja johtaminen.
Tule mukaan maksuttomaan webinaariin kuulemaan työturvallisuuden asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä työturvallisuuden johtamisesta ja työturvallisuusriskien hallinnasta!