Laadunhallinnan aamu 8.9. klo 8.15

Ilmainen webinaari laadunhallintajärjestelmän rakentamisesta ja ylläpidosta

Miten pääsen alkuun hallintajärjestelmäkokonaisuuden rakentamisessa? Mitä haasteita on odotettavissa, kun tähtäimenä on sertifiointi? Mikä on dokumentin ja dokumentoidun tiedon ero? Miten versionhallintaa tulisi tehdä?

Tervetuloa Kiwan järjestämään ilmaiseen webinaariin kuulemaan vaatimustenhallinnan ja laatujärjestelmien asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä hallintajärjestelmien rakentamisesta sekä dokumentoidun tiedon hallinnasta. Keskustelussa ovat mukana pääarvioija, Kiwa Complyn tuoteomistaja Jyrki Lahnalahti sekä laatuturvan asiantuntija Piitu Vidgren. Webinaarissa demotaan Kiwa Comply -palvelua.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä »

Muita ajankohtaisia artikkeleita

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin kuulemaan työturvallisuuden asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä työturvallisuuden johtamisesta ja työturvallisuusriskien hallinnasta!
Motivan järjestämässä webinaarissa käsitellään energianhallintajärjestelmä ISO 50001:stä osana energiatehokkuuden toteuttamista sekä kuullaan kokemuksia energiatehokkuustyöstä.

Tieto- ja kyberturvallisuuden sekä jatkuvuudenhallinnan aihepiireissä otsikon kryptiset lyhenteet tulevat nyt vastaan joka kanavalla samaan tapaan kuin GDPR ja tietosuoja

Kiwa Comply sisältää ISO 9001 -laadunhallintastandardin lisäksi nyt myös ISO 14001 -ympäristönhallintastandardin vaatimukset.