ISO/IEC 27001 nyt Kiwa Complyssa – ota lentävä lähtö kohti NIS2-vaatimusten täyttämistä

Euroopan unionin uusi kyberturvallisuusdirektiivi, NIS2, astuu voimaan 18.10.2024 ja tuo mukanaan merkittäviä vaatimuksia yritysten tietoturvallisuudelle. ISO/IEC 27001 -sertifiointi tarjoaa tavan vastata merkittävään osaan näistä vaatimuksista. Kiwa Comply™ selkeyttää ja tehostaa uusimmassa versiossaan myös ISO/IEC 27001 -johtamisjärjestelmän rakentamista ja ylläpitoa.

Kiwa Complyn avulla ymmärrät ja hallinnoit ISO/IEC 27001 -hallintakeinot

ISO/IEC 27001 -standardi sisältää 93 yksityiskohtaista hallintakeinoa, joiden ylläpito ja dokumentointi voi olla haastavaa. Kiwa Comply™ nopeuttaa hallintakeinojen ymmärtämistä ja kehitystä mm. ryhmittelemällä ne loogisesti aihepiireittäin. Ohjelmisto mahdollistaa hallintakeinojen helpon dokumentoinnin ja kytköksen riskienhallintaan, mikä auttaa organisaatioita keskittymään olennaiseen.

”Tyypillisesti soveltuvuuslausunto ylläpidetään Excel-taulukossa, mikä voi olla työlästä ja monimutkaista. Kiwa Comply™ tuo tähän modernin ratkaisun, joka kokoaa kaikki tarvittavat tiedot yhteen käyttöliittymään, helpottaen dokumentointia ja versiointia”, kertoo tuoteomistaja Jyrki Lahnalahti.

Comply kehittyy ja laajenee koko ajan

Kiwa Comply™ yhdistää myös eri johtamisjärjestelmät, kuten ISO 9001 ja ISO 14001, yhdeksi kokonaisuudeksi, vähentäen päällekkäistä työtä ja tehostaen yrityksen tietojen hallintaa. Kiwa Impact Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkö Laura Lindholm kertoo, että ohjelmiston tuotevalikoima laajenee jatkuvasti, ja uusia standardeja, kuten ISO 50001 ja ISO 45001, lisätään lähitulevaisuudessa.

Kiwa Suomen strategia keskittyy asiakkaiden kilpailukyvyn parantamiseen ja digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Alkuvuodesta 2023 lanseerattu Kiwa Comply™ on esimerkki edistyksellisestä palvelusta, joka tehostaa asiakkaiden ajankäyttöä ja parantaa toiminnan laatua. Asiakaspalaute ja ketterä kotimainen tuotanto mahdollistavat palvelun jatkuvan kehittämisen.

Muita ajankohtaisia artikkeleita

Euroopan unionin uusi kyberturvallisuusdirektiivi, NIS2, astuu voimaan 18.10.2024 ja tuo mukanaan merkittäviä vaatimuksia yritysten tietoturvallisuudelle.
Euroopan unionin uusi kyberturvallisuusdirektiivi, NIS2, astuu voimaan 18.10.2024 ja tuo mukanaan merkittäviä vaatimuksia yritysten tietoturvallisuudelle.
Kontu on pirkanmaalainen yritys, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä palveluasumista, palveluohjausta sekä lounasravintola- ja ateriapalveluja. Yrityksellä oli tarve rakentaa laatujärjestelmä, jolla parantaa työn rakennetta ja tekee tehdyn työn näkyväksi. Työkaluksi tähän työhön he valitsivat Kiwa Complyn.
Ikävien tietoturvaan liittyvien tilanteiden taustalla on useita erilaisia syitä. Hyvällä tietoturvakulttuurilla ja henkilöstön tietoisuuden lisäämisellä voidaan ennakoida, estää tai ainakin lieventää hyökkäysten tai häiriöiden vaikutuksia. Vahvalla tietoturvallisuuden johtamisella voidaan hallita riskejä ja välttää vakavia seurauksia. Lue lisää!