Kiwa Comply™ saatavilla nyt myös englanniksi  

Digitaalinen vaatimustenhallintajärjestelmä Kiwa Comply on saatavilla nyt suomen kielen lisäksi myös täysin englanninkielisenä versiona.  

Uuden kieliversion avulla voimme palvella myös englanninkielisiä asiakkaitamme, jotka toimivat kansainvälisessä tai monikielisessä ympäristössä. Tarkoituksenamme on tuoda tulevaisuudessa valikoimaan lisää kieliversioita yhdessä muiden Kiwa-maiden kanssa, kertoo liiketoiminnan kehityspäällikkö Laura Lindholm. 

Käyttöliittymän kielen voi helposti vaihtaa Kiwa Complyn etusivulla, oikeassa yläkulmassa sijaitsevasta kielivalikosta. Käyttökielen vaihdon jälkeen palvelun koko sisältö ja siihen liittyvät asiointiviestit esitetään valitun kielen mukaisesti. 

Kasvava standardivalikoima

Kiwa Complyn vaatimuskokoelma tulee jatkossa kattamaan myös muita ISO-standardeja, heti alkuvuodesta 2024 saataville tulee ympäristöjärjestelmä ISO 14001. Tietoturvallisuuden (ISO/IEC 27001) ja energiatehokkuuden hallinnan (ISO 50001 ja ETJ+) -johtamisjärjestelmien tuki on suunniteltu julkaisuun myöhemmin vuonna 2024.

Yhdessä ISO 14001:n kanssa tulemme julkaisemaan tuen integroiduille hallintajärjestelmille ISO-johtamisjärjestelmästandardien yhteisten vaatimusten HLS-rakenteen (High Level Structure) mukaisesti.

Tavoitteenamme on kehittää Kiwa Complyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja siksi otamme mielellämme vastaan palautetta siitä. Helpoiten palautetta voi jättää www-sivuillamme olevan palautelomakkeen kautta.

Lisätietoja

Jyrki Lahnalahti, tuoteomistaja, +358 400 571 892
Laura Lindholm, liiketoiminnan kehityspäällikkö, +358 50 596 5870

Ajankohtaista tietoa webinaareissa

Vuoden 2024 aikana tulemme järjestämään maksuttomia webinaareja, joissa kerromme johtamis- ja hallintajärjestelmien ajankohtaisia asioita ja uutisia. Webinaareissa jaamme myös tietoa Kiwa Comply™-palvelun uusista ominaisuuksista sekä neuvoja, miten Complyn avulla voit vastata vaatimuksiin ja huolehtia yrityksesi jatkuvasta parantamisesta. Webinaareista tiedotamme hyvissä ajoin kotisivujemme ajankohtaisissa uutisissa sekä Kiwa Suomen LinkedIn-profiilissa.

Muita ajankohtaisia artikkeleita

Tervetuloa teknistä jargonia välttävään tietoturvallisuuden aamuwebinaariin! Keskustelun keskiössä ovat ajankohtainen EU:n NIS2-direktiivi, ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmä sekä yleisesti tietoturvallisuuden kehittäminen
Tule mukaan maksuttomaan webinaariin kuulemaan työturvallisuuden asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä työturvallisuuden johtamisesta ja työturvallisuusriskien hallinnasta!
Motivan järjestämässä webinaarissa käsitellään energianhallintajärjestelmä ISO 50001:stä osana energiatehokkuuden toteuttamista sekä kuullaan kokemuksia energiatehokkuustyöstä.

Tieto- ja kyberturvallisuuden sekä jatkuvuudenhallinnan aihepiireissä otsikon kryptiset lyhenteet tulevat nyt vastaan joka kanavalla samaan tapaan kuin GDPR ja tietosuoja