Konsultointipalveluista apua liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen 

Kiwa Comply -ohjelmiston lisäksi vaatimustenhallintakokonaisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen on tarjolla nyt myös henkilökohtaista konsultointiapua. 

Kiwa Complyn kevään 2023 lanseerauksen jälkeen huomasimme kasvavan tarpeen henkilökohtaiselle palvelulle vaatimustenhallintakokonaisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen. Vastauksena yritysten tarpeisiin, lisäsimme palveluvalikoimaamme konsultoivia palveluita: asiantuntija-apua johtamisjärjestelmien rakentamiseen sekä räätälöityjä ja koulutuksellisia elementtejä sisältäviä palveluita.  

Konsultointipalveluita voi hankkia sekä Kiwa Complyn käyttöönottamisen yhteydessä, että myös erillisinä palveluina johtamisjärjestelmätyön ja strategisen johtamisen tueksi. palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. 

  • riskienarvioinnit 
  • sisäiset auditoinnit 
  • johdon katselmuksien tehostaminen 
  • uusien hallintajärjestelmästandardien käyttöönottaminen (esim. ympäristö- ja energiatehokkuusjärjestelmät) 
  • kuiluarvioinnit 
  • koulutukset ja valmennukset 

Johdon konsulteilla laaja toimialakokemus  

Johdon konsulttimme ovat johtamisjärjestelmät tuntevia kokeneita asiantuntijoita, jotka pystyvät tarjoamaan monipuolista osaamista laajalla toimialakokemuksella. Apua voi saada mm.  laadunhallinnan, ympäristön, tietoturvallisuuden, työterveyden ja työturvallisuuden, energiatehokkuuden ja jatkuvuudenhallinnan kehittämiseen. 

Asiantuntijoina voimme tarjota asiakkaillemme uusinta tietoa, objektiivista näkemystä sekä monipuolista osaamista – kustannustehokkaasti ja asiakkaan todellinen tarve huomioiden”, kertoo laadunhallinnan sekä ympäristö- ja energiatehokkuuden johdon konsultti Tiia Tuomi. 

Yksi ajankohtaisimmista konsultointipalveluistamme on EU:n tietoverkko- ja tietoturvadirektiiviin (NIS2) liittyen ISO/IEC 27001 –standardin mukainen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä. Varsinkin, kun Kiwa Complyyn on lähikuukausina tulossa tuki myös ISO/IEC 27001:n vaatimusten ja hallintakeinojen hallintaan.  

Tehokkaan alkukartoituksen avulla voimme varmistaa tarkoituksenmukaisen ja soveltuvan palvelun laajuuden asiakastarpeen mukaan”, kertoo johdon konsultti Jyrki Lahnalahti. 

Haluatko kuulla lisää? 

Varaan johdon konsulttiemme kanssa 30 minuutin maksuton kartoitustapaaminen, ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän organisaatioonne soveltuva kokonaisuus johtamisjärjestelmätyöhön.   

Muita ajankohtaisia artikkeleita

Tervetuloa teknistä jargonia välttävään tietoturvallisuuden aamuwebinaariin! Keskustelun keskiössä ovat ajankohtainen EU:n NIS2-direktiivi, ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmä sekä yleisesti tietoturvallisuuden kehittäminen
Tule mukaan maksuttomaan webinaariin kuulemaan työturvallisuuden asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä työturvallisuuden johtamisesta ja työturvallisuusriskien hallinnasta!
Motivan järjestämässä webinaarissa käsitellään energianhallintajärjestelmä ISO 50001:stä osana energiatehokkuuden toteuttamista sekä kuullaan kokemuksia energiatehokkuustyöstä.

Tieto- ja kyberturvallisuuden sekä jatkuvuudenhallinnan aihepiireissä otsikon kryptiset lyhenteet tulevat nyt vastaan joka kanavalla samaan tapaan kuin GDPR ja tietosuoja