Motivan energiatehokkuuden webinaari 7.3. klo 13–15. Tule mukaan kuulolle!

Energiatehokkuus koskettaa yhtä lailla pieniä kuin suuriakin yrityksiä ja organisaatioita. Motivan järjestämässä webinaarissa käsitellään energianhallintajärjestelmä ISO 50001:stä osana energiatehokkuuden toteuttamista sekä kuullaan kokemuksia energiatehokkuustyöstä.

Webinaarissa pääset esittämään aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja saat niihin vastauksia yrityksien edustajilta ja alan asiantuntijoilta. Pääset ajan tasalle energiatehokkuusvaatimuksista ja kuulet vinkkejä yrityksiltä, jotka jo hyötyvät energiahallintajärjestelmien käyttöönottamisesta.

Yhtenä asiatuntijapuheenvuoron pitäjänä on johdon konsulttimme Tiia Tuomi, joka kertoo energiatehokkuussopimuksiin liittyneiden yrityksien kokemuksista ja antaa konkreettisia energiatehokkuuden vinkkejä.

Osallistu mukaan!

Tapahtumaan pääset ilmoittautumaan mukaan Motivan www-sivuilla!


Muita ajankohtaisia artikkeleita

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin kuulemaan työturvallisuuden asiantuntijoiden kokemuksia ja näkemyksiä työturvallisuuden johtamisesta ja työturvallisuusriskien hallinnasta!
Motivan järjestämässä webinaarissa käsitellään energianhallintajärjestelmä ISO 50001:stä osana energiatehokkuuden toteuttamista sekä kuullaan kokemuksia energiatehokkuustyöstä.

Tieto- ja kyberturvallisuuden sekä jatkuvuudenhallinnan aihepiireissä otsikon kryptiset lyhenteet tulevat nyt vastaan joka kanavalla samaan tapaan kuin GDPR ja tietosuoja

Kiwa Comply sisältää ISO 9001 -laadunhallintastandardin lisäksi nyt myös ISO 14001 -ympäristönhallintastandardin vaatimukset.